Friday, November 02, 2012

HIS FIRST HAND WRITING


Dearest anak bijak umi ngan abi skang ni sangat 'pantang' nampak pen or pencil....cepat je dia nk grab..bukan dia nak kisah sangat ngan mainan dia tu...haiissshhh





Hihi...good start actually...and doa2 sangat sampai bebler pun perangai dia camni...

Books and pencil is his best buddy (^^,)










Since dia eager sangat nk pegang pencil...so, this is his first ABC...guided by umi...definitely lorrr...=)




Kalo tak guide ini lar yang terjadi...hahaahhaah...

Haziq's fine motor skill is very good, says Doctor Anthony...his Pediatrician




We both heart him so much...

Semoga Allah swt memberi kami berdua kekuatan dan kesenangan dalam membimbing anak2 ke arah jalan yang diredhai Allah swt and semoga anak2 umi and abi menjadi anak2 yang cemerlang dunia dan akhirat....AMINNNNN


2 comments:

nur said...

hi..blog walking here..singgah ler blog sy gak kat http://precioushandsatelier.blogspot.com/ tgk bunga2 cantik mekar dlm cara berbeza ssuai utk deko umah anda...

eza ezara said...

salam kenal.follow u sis ;)