Saturday, October 20, 2012

MOTHERHOOD JOURNEY





Muhammad Haziq Akmal dah reached one (1) year old....dah tido asing pun dengan umi...(^_^)

But, before transfer him to cot, I akan tido kan dia dlu....sebab tdo sangat lasak, sampai jatuh katil bagai...so, to be safe...tido lar anda di dalam cot...hihihih

And his habit is, bler dia dah terlelap...dia akan gapai2 tangan dia...sambil pejam mata n touch me...just to ensure that I am next to him...then dia tdo balik, dengan nyenyak nyer

Soooo sweetttttt...

Dia just nak rasa I ada kat sebelah dia sahaja....even tak bukak mata pun...



Kalo dia terjaga masa dalam cot, dia bukak mata and tengok I ada...dia akan tido balik dengan sendirinyer...hihihihihi...tak payah tepuk2 dah....


Dearest Haziq, umi will always be by your side...no matter what....and selagi umi tak tutup mata, you can always rely on me and cry on my shoulder....(^^,)





Umi teramat sangat menyayangi Muhammad Haziq Akmal.




2 comments:

MommyAqil said...

wahh pandainya Haziq..dah tido sndri...Aqil pon tak bleh tido sndri lagi tau..masalah tu..asik asik nak tido dgn momy..huhuhu

Musfirah Shkuri said...

hihihi...Haziq kecik2 dah nk jd abang kan...so,dat's why ajar dia tdo awal sendiri tu,syg...memule aku pun berat ati jgk...kata kecik kan