Saturday, October 13, 2012

MOTHERHOOD EXPO (^^,)




Happy weekends dear blogger ..... =)


Have a blast one....


Pejam celik, pejam celik dah nak masuk 7th month plus pregnancy dah...padan lar cepat sangat semput skang ni...huhuhuhu...but somehow, thanks Allah swt sebab tummy not that big, so easy to carry and easy to handle Haziq...which now dah sangat lasak...huuhhhhhh....baby Alhamdulillah sihat even tummy tak besar....


Neighbour I pun tak realize I preggy...7 month plak tu...opssss.....


Since it is weekend and yet I'm finishing up my office work from home...ni sumer sebab MC dua hari last week....perghhhhh, workload cam ampehhhh...ngan manusia2 yang semakin ampeh kat ofis tu lagi...yang cina sah2 perangai cina, yang melayu pun nak buat perangai cam cina...payah dah tu.....*sighs*....simple policy je musfirah ni, aku x kaco ko, ko jgn kaco aku...once ko dah kaco aku, mendapat lar ko nanti...hmmmm


Aahhh....maleh nk pkir pasal office yang getting sucks tu....buat semak je


Now I'm browsing any of the motherhood expo/warehouse sales...hihihi...nak pegi memborong barang-barang anak...(^^,)




Somewhere in October takde...nearest one pun in November and early December  (^^,)


1) EG Mother, Baby & Kidz Expo 2012 - 2nd until 4th November 2012 @ PWTC

2) 4th Maternity and Children Expo 2012 - 30th November until 2nd December @ Midvalley


those yang have more information regards to this, inform me eh...especially maner2 expo/warehouse sales up to December 2012...December baby is coming out already...hihihi...can't wait

Thanks in advance guys =)





No comments: