Tuesday, October 09, 2012

HAZIQ'S UPCOMING ONE YEAR OLD


Owh, God...my dearest son dah nak masuk 1 year old...cepatnyer....ummi x prepare pe lagi ni sayang...nak celebrate on the same day...but abi xde plak...so, kena lar postponed...hihihhi

nak buat cake ape eh for him...as off now, yang ummi tao Haziq suke Handy Manny



Haziq sangat suke dengan pic tools yang Handy Manny hold tu...hihihi...nak berpomen cam abi lar jugak tu..anak bapak sungguh...

Ummi kena browsing dah ni cake for little one...hihihi...even dia kecik lagi, but 1 year old birthday...its a MUST to celebrate...yeayyyyy



cantek nyer cake2 ni...*ummi dah mule semangat*...hahahahha

kalo ada sape2 yang tao maner nak buat cake fondant cantek and sedap, roger2 wey...need to book it the soonest







sumer cantek...abiiiiiiiii, tolong pilih =)



No comments: