Tuesday, February 22, 2011

angry mode!!!


aduhai...angry mode seh!!!huhuhuhu....dah lar aku ni payah nak create ayat in BM...elok2 dah panjang, baek pnyer karang...skali nak tekan save....

NOT RESPONDING plak...haiyaaa!!!!

dah ting tong dah pale aku pkir ayat nak buat circular ni.....uwaaaaaaaaa......rasa nak makan je computer gabak depan aku yang dah macam microwave ni...huhuhuhuhuh

nak balik skang je rasa...hukhukhuk...sabar musfirah...sabar...

uwaaaaa...kena perah otak balik...eiiiiiiii...........

3 comments:

phoeniznix said...

kehkehkeh, stress giler kalau camtu. sabar musfirah. what doesn't kill you makes you stronger. orang cakap, not worth it risau2 benda yg in 5 years dah tak matters ;)

d33la said...

hahhaa...sian ko babe!!...aku nk balik nih...hujan2 ni terbaek klu duk beristirehat kat umah!!!...hahah

mr & mrs cheti said...

izni : sumhow it worth to worry,syg...huhuhuh...since i need to submit 4 circulars by coming 28th feb...huhuhu...

deela : hahaha...tel u wat,darl... aku buat gler...off pc..trus balik...nah,amek...hahahah...skang aku dah ada di home sweet home...wee~~